App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe keeper voor Achilles’29

Nieuwe keeper voor Achilles’29

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eersteklasser Achilles’29 heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met doelman Mareno Floris. De 25-jarige doelman maakt de overstap van tweedeklasser NEC en moet komend seizoen de concurrentiestrijd aan met Yorrit Kanters, de huidige eerste doelman van de club uit Groesbeek.

Floris keepte al eerder bij Achilles’29 en stond zelfs in de Tweede divisie enkele duels onder de lat bij de zwartwitte formatie uit Groesbeek. Na zijn vertrek bij Achilles’29 keepte Floris in Duitsland bij SV Rindern en bij SC Woezik en de amateurs van NEC.

Eerder werd ook bekend dat Ian Ngobi zijn contract bij de huidige nummer dertien van de eerste klasse D heeft verlengd tot de zomer van 2024.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |