App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel wint na strafschoppen

VV Scherpenzeel wint na strafschoppen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel heeft zich via een gewonnen strafschoppenserie geplaatst voor de halve finale van de districtsbeker west 1. Het duel van de ploeg van trainer Koen Janssen tegen de Amsterdamse eersteklasser AGV eindigde in een 1-1 remise. Scherpenzeel won na strafschoppen met 5-3 en is behalve halve finalist nu ook geplaatst voor de voorronde van de landelijke KNVB Beker.

Op Sportpark De Bree-Oost kwam Scherpenzeel al na tien minuten op voorsprong dankzij Lars ten Teije. In een enerverend bekerduel met kansen over en weer en veel individuele kwaliteit kwamen de bezoekers uit Amsterdam na zeventig minuten op gelijke hoogte: 1-1. Omdat VV Scherpenzeel tot twee keer toe geen strafschop kreeg en beide ploegen kansen onbenut lieten, moest voor de tweede keer dit bekertoernooi een strafschoppenserie voor Scherpenzeel de beslissing brengen. Ondanks een misser van Corné Davelaar won de thuisploeg dankzij benutte strafschoppen van Olivier Pillon, Eef van Riel, Lars ten Teije en Arwin van Soest.

Scherpenzeel had eerder op de dag ook al goed nieuws ontvangen. Door puntenverlies van concurrent LRC Leerdam bij DUNO (2-2) is de koploper van de eerste klasse D weer een flinke stap dichterbij het kampioenschap gekomen.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |