Home Achterhoek Bekersucces csv Apeldoorn en Veensche Boys

Bekersucces csv Apeldoorn en Veensche Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Veensche Boys en csv Apeldoorn hebben zich geplaatst voor de halve finale van de strijd om de oostelijke districtsbeker en daarmee ook voor de voorronde van de landelijke KNVB Beker van volgend seizoen.

Tweedeklasser Veensche Boys won verrassend eenvoudig met 4-0 van de sterke eersteklasser Quick’20 dankzij drie doelpunten van de snelle Tom van Donselaar en een benutte strafschop van aanvoerder Nico van den Brom.

csv Apeldoorn versloeg in de kwartfinale Juliana’31 na strafschoppen. Na negentig minuten was het duel tussen de Vierde divisieclubs in 1-1 geëindigd. De bezoekers uit Malden kwamen via Mitchell Nguyen op voorsprong. In het laatste kwartier maakte Didier Martel de gelijkmaker tegen tien spelers van Juliana’31 waar Rick Stuurwold rood had gekregen. csv Apeldoorn won de strafschoppenserie met 7-6.

In de derde kwartfinale was Berkum in Zwolle met 2-0 te sterk voor AZSV, maandag wordt het duel tussen Bon Boys en Batavia’90 nog in Haaksbergen gespeeld.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |