App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Versterking voor Sportclub Westervoort

Versterking voor Sportclub Westervoort

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Westervoort heeft de eerste versterking voor volgend seizoen binnen. De multifunctionele Stan Maassen van den Brink speelt volgend seizoen op Sportpark Naederhuyse. Maassen van den Brink kwam voor het laatst in clubverband bij SC Rheden uit en is van origine een aanvallende middenvelder, hij kan echter ook in de achterhoede als in de voorhoede uit de voeten.

Sc Westervoort is met nog zes wedstrijden op het programma de koploper van de derde klasse B. De ploeg van trainer Wim Bleijenberg werd vorig seizoen al kampioen van de vierde klasse en strijdt nu met VDZ, VVO en VIOD om promotie naar de tweede klasse. De lijstaanvoerder uit Westervoort is als periodekampioen sowieso al verzekerd van een ticket voor de nacompetitie.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |