Home Laatste Nieuws Belangrijke driepunter voor TEC

Belangrijke driepunter voor TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft vrijdagavond drie belangrijke punten in de strijd om handhaving in de Tweede divisie veroverd. In Tiel was TEC met 1-0 te sterk voor Jong Sparta dankzij de winnende goal van clubtopscorer Bo van Essen in het eerste kwartier. Doelman Nick van den Dam wist zijn ploeg met enkele knappe reddingen op de been te houden.

Dankzij de vierde overwinning in de laatste zeven wedstrijden heeft TEC nu de aansluiting met de onderkant van de middenmoot gevonden en behoort rechtstreekse handhaving weer tot de mogelijkheden. Maandag wacht de lastige uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg.

Stand onderin:
12. Scheveningen 27.34
13. Jong Sparta 28.34
14. Excelsior M 27.32
15. TEC 27.31
16. IJsselmeervogels 27.23
17. Jong FC Volendam 27.18
18. OFC 27.15

In de strijd om degradatie kunnen voor TEC Jong Sparta en Jong Volendam buiten beschouwing worden gehouden. OFC en IJsselmeervogels zullen onderling bepalen wie rechtstreeks degradeert en wie zich via de nacompetitie moet handhaven. TEC strijdt in principe met Excelsior M, en Scheveningen om de tweede nacompetitieplek.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |