Home Laatste Nieuws Talentvolle verdediger kiest voor SDC Putten

Talentvolle verdediger kiest voor SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDC Putten heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Quinten Jony. De 19-jarige verdediger speelt dit seizoen in Zwolle bij tweedeklasser Be Quick’28 en kwam in het verleden onder meer uit voor PEC Zwolle en FC Emmen.

Op de website van de club uit Putten reageert de ambitieuze verdediger over zijn keuze om volgend seizoen bij eersteklasser SDC Putten te gaan spelen: ‘Ten eerste wil ik aangeven dat ik super blij en opgelucht ben, dat ik bij deze mooie ambitieuze club mag tekenen. Vanaf het moment dat Sander Duits mij heeft benaderd is het in stroomversnelling geraakt. We kwamen op gesprek en het gevoel was meteen goed. Ik ben enorm onder de indruk geraakt van het prachtige complex, dit is naar mijn inziens van top kwaliteit! Na het prettige gesprek met Sander Duits de mogelijkheid gekregen om met Kwadjo Boateng te praten en ook dat gesprek is me positief bijgebleven. Ik ben heel erg blij dat ik volgend jaar in het blauw wit mag spelen. Ik zal het shirt met trots dragen en kan niet wachten om te beginnen. Tot volgend seizoen!’

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |