App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Inhaalduels 5C: Winst voor Babberich en RVW

Inhaalduels 5C: Winst voor Babberich en RVW

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Babberich heeft de derby tegen Gelders Eiland donderdagavond met 2-1 gewonnen. De bezoekers kwamen dankzij een doelpunt van Thijn van der Ent nog wel op voorsprong, maar dankzij twee goals van Bjorn Schoenaker won Babberich voor de vierde achtereenvolgende wedstrijd met een doelpunt verschil. Bij Babberich kreeg Robin Pattipeilohy twee keer geel. De ploeg van trainer Albert Kemperman sluit nu aan in de brede subtop van de vijfde klasse C. Gelders Eiland was voor de winterstop kanshebber om te promoveren naar de vierde klasse, maar de fusieclub uit Aerdt haalde in de laatste zes duels slechts twee punten.

RVW was op Sportpark Wilhelmina in Heelsum met 4-1 te sterk voor Den Dam. Het was pas de tweede competitiezege voor RVW, dat hierdoor afstand doet van de laatste plaats en Dierense Boys passeert. Bij RVW kreeg Kevin Willemsen een rode kaart van scheidsrechter Daemen.

Stand aan kop:
1. Elsweide 17.41
2. Ajax B 16.36
3. RKPSC 17.32
4. SDZZ 17.31
5. SVGG 18.31
6. Babberich 17.29
7. Gelders Eiland 15.25

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |