App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws GSV’38-SC Doesburg afgelast na overlijden bestuurslid

GSV’38-SC Doesburg afgelast na overlijden bestuurslid

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vanwege het plotselinge overlijden van bestuurslid Jan Wieggers van GSV’38 heeft de club uit Giesbeek in overleg met de KNVB alle wedstrijden in het aanstaande paasweekend afgelast, waaronder het duel tussen GSV’38 en SC Doesburg op maandag 10 april.

Op de website van GSV’38 staat onderstaande in memoriam:

Met groot verdriet heeft het bestuur van GSV’38 kennis genomen van het plotseling overlijden van ons bestuurslid Jan Wieggers. Jan heeft de club decennia lang op meerdere terreinen met veel passie en doorzettingsvermogen gediend. Allereerst als spelend lid waar hij als 15 jarige zijn debuut maakte in de hoofdmacht en dat is op die leeftijd maar voor een enkeling weggelegd. Na zijn tijd in het 1e en het 2e koost Jan een positie in het 4e elftal bij zijn leeftijdgenoten en nam hij deel in diverse zaalteams. Op aangeven van zijn ome Derk werd hij als bestuurslid betrokken bij de wekelijkse samenstelling van de wedstrijden voor de zondag bij de senioren. Daar bleef het niet bij want hij vervulde deels de keuringen van de velden en was er iedere zondag vroeg uit de veren voor inspectie tot zelfs afgelopen zondag, waar er een goede keus werd gemaakt om toch te spelen. Daarnaast namen hij deel in de maandaggroep en wist vele klusjes, met name op elektrisch gebied, op te lossen. Ook nam hij deel in diverse commissies en werkte achter de schermen rustig zijn taken af. Zelf was hij, op zijn pas 72 jarige leeftijd, liefst meer dan 60 jaar trouw lid van de vereniging.

Het bestuur van GSV’38 condoleert mede namens de leden zijn vrouw Mientje, Christel en Dennis, Inge en Barry en de kleinkinderen en verdere familie met het verlies. Wij wensen jullie alle sterkte toe in deze verdrietige periode.

Beste Jan, we zijn jou zeer veel dank verschuldigd. Je hebt ons erg lang ontzettend veel gegeven, enorm bedankt daarvoor.

Rust zacht Jan.

Met een Rood-Witte groet,

*Door het plotselinge  wegvallen van Jan heeft het bestuur van GSV’38 in samenspraak met de KNVB alle wedstrijden voor dit aanstaande paasweekend afgelast en zijn de overige activiteiten op en rond het sportpark De Does tot en met 10 april geschrapt.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |