App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Activia komt pas op 14 mei weer in actie

VV Activia komt pas op 14 mei weer in actie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De vierde klasse F was met elf clubs al mager bezet, maar door het wegvallen van SV Vaassen zijn er nog maar tien ploegen over. Activia heeft pech met het programma en speelt nog maar twee competitiewedstrijden. De club uit Twello speelt pas zes weken na de nederlaag van zondag tegen Victoria Boys (0-1) weer in competitieverband: pas op 14 mei volgt op Sportpark De Schoapenweide de thuiswedstrijd tegen sv Orderbos.

De nummer vier van de competitie heeft geen geluk dat in het programma van de komende periode zowel de geannuleerde wedstrijd tegen SV Vaassen als de ingeroosterde vrije dag valt vanwege het oneven aantal clubs in de competitie.

Dit zorgt ook voor een bijzondere competitiestand: Activia speelt nog maar twee wedstrijden, sv Orderbos heeft nog vijf wedstrijden tegoed.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |