App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer stapt per direct op bij Prins Bernhard

Trainer stapt per direct op bij Prins Bernhard

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jate Leerdam is per direct vertrokken als trainer van Prins Bernhard meldt De Stentor. De 42-jarige trainer liet het bestuur van de vierdeklasser uit Uddel dinsdagavond weten per direct te stoppen als trainer.

Afgelopen zaterdag verloor Prins Bernhard niet alleen met 5-0 van Veluwse Boys ook kregen er twee spelers een rode kaart. Bovendien is het als de nummer negen van de vierde klasse D geklasseerde Prins Bernhard inmiddels gedegradeerd naar de vijfde klasse.

Leerdam was in het verleden vijf seizoenen werkzaam bij VEVO. Prins Bernhard maakt waarschijnlijk de rest van het seizoen met een trainer uit de eigen geledingen af. Zaterdag speelt de formatie uit Uddel op Sportpark De Zandsteeg tegen hekkensluiter ZVV’56.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |