App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talentvolle doelman naar Sparta Nijkerk

Talentvolle doelman naar Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sem van Steenis keept volgend seizoen voor Sparta Nijkerk. De 19-jarige doelverdediger maakt de overstap van tweedeklasser FC Breukelen naar Sportpark De Ebbenhorst. Van Steenis keept al vanaf zijn zeventiende in de hoofdmacht van FC Breukelen en wordt door de technische commissie van Sparta Nijkerk geprezen vanwege zijn volwassen spel, snelle reflexen en moed.

Bij Sparta Nijkerk vormt Van Steenis volgend seizoen met de ervaren Johan Jansen en talentvolle Douwe Knevel (VV Hoogland) het keeperstrio. De huidige keepers Wouter Beukers (Eemdijk) en Thomas van ’t Land (NSC Nijkerk) vertrekken na dit seizoen bij Sparta Nijkerk.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |