Home Laatste Nieuws Elburger SC neemt per direct afscheid van trainers

Elburger SC neemt per direct afscheid van trainers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Elburger sc heeft per direct afscheid genomen van trainer Siemen Lindeboom en assistent-trainer Cees van Loo. Volgens het bestuur van de derdeklasser uit Elburg is deze maatregel noodzakelijk vanwege de tegenvallende resultaten en de huidige stand op de ranglijst. ESC zal met hoofdtrainer Wilfred Westerhuis en assistent-trainer Evert Duin het seizoen afmaken.

ESC staat momenteel op de tiende en voorlaatste positie in de derde klasse B, afgelopen zaterdag verloor Elburger sc met 4-0 van concurrent Swift’64. Uit de laatste zes wedstrijden werden vier punten gehaald waardoor degradatie naar de vierde klasse een denkbeeldig scenario is.

Eind december werd al bekend dat Siemen Lindeboom na vier seizoenen zou vertrekken bij ESC, de 38-jarige trainer is volgend seizoen werkzaam bij OWIOS. Raoul Jessurun is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van ESC.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |