App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee spelers uit Derde divisie naar Juliana’31

Twee spelers uit Derde divisie naar Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Juliana’31 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Aleksander Lejic van UDI’19 en Noori Oubaha van Blauw Geel’38 meldt De Gelderlander.

De 26-jarige Lejic is een aanvallende linksback die in het verleden al eerder bij Juliana’31 speelde. Dit seizoen speelt de linksback in Uden bij UDI’19 maar de samenwerking is geen succes. In het verleden voetbalde Lejic verder onder meer bij Alverna, JVC Cuijk en DFS.

De 21-jarige Oubaha voetbalde in de jeugd onder meer bij Vitesse, NEC en FC Eindhoven. De talentvolle middenvelder is bezig aan zijn eerste seizoen in Veghel bij Blauw Geel’38 en hoopt in Malden op meer speeltijd.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |