App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Topscorer in de zomer naar vv Hierden

Topscorer in de zomer naar vv Hierden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rik Vermeij speelt volgend seizoen bij de ambitieuze tweedeklasser v.v. Hierden. De 24-jarige spits is momenteel clubtopscorer bij tweedeklasser Valleivogels in Scherpenzeel. Hierden profiteert van verhuizing van Vermeij naar Harderwijk waardoor een overgang van de makkelijk scorende aanvaller naar Sportpark Mheenzicht makkelijker te realiseren is.

Vermeij doorliep de jeugdopleiding van SDC Putten en kwam door ook twee seizoenen uit in de hoofdmacht. Hierden staat momenteel op de eerste plaats in de 2e klasse I maar heeft een achterstand van vier verliespunten op titelfavoriet Batavia’90. De kans is groot dat zowel Valleivogels als vv Hierden in de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse gaat spelen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |