App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Middenvelder maakt overstap van MASV naar VDZ

Middenvelder maakt overstap van MASV naar VDZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Thom van den Berg keert na dit seizoen terug naar derdeklasser VDZ meldt De Gelderlander. De 28-jarige middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen bij eersteklasser MASV. Zondag scoorde Van den Berg als invaller in de slotfase de gelijkmaker voor MASV in de competitiewedstrijd tegen Voorwaarts Twello (1-1).

Van den Berg speelde in de jeugd van VDZ waarna hij door Vitesse gescout werd en zes seizoenen in de jeugdopleiding van de Arnhemse club voetbalde. Na een Amerikaans avontuur begon de Arnhemmer in 2020 bij MASV. Bij VDZ gaat Van den Berg ook aan zijn trainerscursus UEFA C beginnen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |