Home Laatste Nieuws Aanvallende middenvelder keert terug bij Valleivogels

Aanvallende middenvelder keert terug bij Valleivogels

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Friso Drewes keert volgend seizoen terug bij tweedeklasser Valleivogels. De aanvallende middenvelder speelde al twee seizoenen in de hoofdmacht van de club uit Scherpenzeel en vertrok in 2019 via s.v. Achterveld naar JOS Watergraafsmeer.

Verder maakte de technische commissie van Valleivogels bekend dat Rob van Eem en Bart Posthouwer ook komend seizoen in de hoofdmacht zullen spelen. Ook Wilco van Ginkel en Sjoerd van den Berg sluiten aan, terwijl Jesper Schipper, Frank Belt, Alex van Eem, Erik van Eem, Patrick van de Berkt, Wilbert Thomassen, Jordy Liefting, Joost van den Berg, Corwin Broekhuizen, Remco van de Fliert, Nick Heikamp en Jorino Kleijn al eerder een toezegging hadden gedaan.

Daartegenover staat het vertrek van Freek van Wijk en Joshua van den Berkt (Roda ’46), Rik Vermeij (Hierden), Bob Ruitenbeek (Achterveld), Rik Huijser en Guido van Dijk (Renswoude). Stefan van den Brink stopt in verband drukke werkzaamheden met selectievoetbal.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |