Home Arnhem Spektakelstuk tussen De Bataven en RKHVV eindigt onbeslist

Spektakelstuk tussen De Bataven en RKHVV eindigt onbeslist

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De derby tussen De Bataven en RKHVV is zaterdagavond na een waar spektakelstuk in een 2-2 gelijkspel geëindigd. Vanwege het slechte weer moest de subtopper in de eerste klasse D op het kunstgrasveld van Sportpark Walburgen in Gendt gespeeld worden.

De Bataven won de eerste derby van het seizoen in Huissen met 0-4 en kwam in de thuiswedstrijd na een klein half uur ook op voorsprong dankzij een scrimmagegoal van Koen van Gaal. Vlak voor rust wist RKHVV de wedstrijd te kantelen door binnen twee minuten tweemaal te scoren. Eerst wist clubtopscorer Michael van Swaaij na goed voorbereidend werk van Mink Bugter de gelijkmaker te scoren en vlak daarna bracht Mike de Beer de bezoekers uit Huissen zelfs op voorsprong: 1-2. In de tweede helft verzuimde RKHVV de wedstrijd te beslissen en groeide De Bataven-doelman Jamie Dekkers uit tot man van de wedstrijd door meerdere malen zijn ploeg in de wedstrijd te houden. Vijf minuten voor tijd scoorde Jordi de Kramer de gelijkmaker voor De Bataven die met het eindresultaat van 2-2 niet zullen mopperen.

Stand aan kop:
1. MASV 17.39
2. De Bataven 18.36
3. SC Bemmel 18.34
4. FC Winterswijk 18.32
5. WSV 17.31
6. RKHVV 18.31
7. Voorwaarts 17.30
8. TOP 18.30

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |