App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Middenvelder keert terug bij VIOD

Middenvelder keert terug bij VIOD

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat al eerder bekend werd dat Mike Severs na dit seizoen de overstap van SC Silvolde naar VIOD zal maken, is nu ook bekend geworden dat Jorn Eijkelkamp terugkeert op Sportpark Dichteren. De 26-jarige middenvelder met veel loopvermogen speelde negentien jaar bij VIOD voordat hij in 2021 voor de sportieve uitdaging naar divisieclub SC Silvolde vertrok. Na twee seizoenen bij de zwartfitte formatie uit Silvolde en het einde van de sportieve meerwaarde op Sportpark de Munsterman heeft Eijkelkamp besloten weer terug te keren bij derdeklasser VIOD.

Op de website van VIOD geeft trainer Rudi Vonk aan blij te zijn met Eijkelkamp: “Jorn is een dynamische middenvelder met scorend vermogen. Hij is een echte VIOD-man en kan met zijn leeftijd (26) en ervaring van grote toegevoegde waarde zijn in de jonge selectie van VIOD 1”.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |