App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws ESA en Advendo’57 spelen gelijk (foto’s)

ESA en Advendo’57 spelen gelijk (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Het treffen tussen ESA en Advendo’57 eindigde zaterdagmiddag in een 1-1 gelijkspel. Lange tijd leek het duel tussen twee ploegen uit de top vier van de derde klasse A in een doelpuntloze remise te eindigen, maar de bezoekers uit Ederveen kwamen in blessuretijd op een 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Jacco van den Brink. ESA kwam in de absolute slotfase nog op gelijke hoogte door een goal van Jermo Lopulalan. Het was het eerste punt voor ESA na vijf nederlagen op rij, wel is VVA Achterberg de nieuwe koploper.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |