App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Oppermachtig VVOP nu al kampioen

Oppermachtig VVOP nu al kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Een oppermachtig VVOP is nu al kampioen van de derde klasse B geworden. De formatie uit Voorthuizen won de derby tegen Terschuurse Boys met 2-4 en zag concurrenten SC Hoevelaken en Zeewolde verrassend verliezen. Door het kampioenschap keert VVOP na vier jaar in de derde klasse volgend seizoen weer terug in de tweede klasse.

Op Sportpark Overbeek in Terschuur stond VVOP halverwege al op een 0-2 voorsprong dankzij een benutte strafschop van Stef Overeem en een goal van Niek Bos. Na rust scoorde Terschuurse Boys via Jeffrey van Belkum snel de aansluitingstreffer waarna Overeem zijn tweede penaltygoal maakte. Nadat ook de thuisploeg via Gydo Vos vanaf elf meter had gescoord, bepaalde invaller Dennis Hooijer de eindstand op 2-4.

Nadat duidelijk werd dat Hoevelaken thuis met 1-2 van Zwart Wit’63 had verloren en Zeewolde kansloos met 4-0 ten onder was gegaan tegen EFC’58 kon het team van trainer Ricardo van de Pol het volledig verdiende kampioenschap gaan vieren.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |