App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DZC’68 heeft nieuwe trainer gevonden

DZC’68 heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rob Haveman is volgend seizoen de nieuwe trainer van DZC’68. De 41-jarige trainer uit Warnsveld is dit seizoen trainer van SC Silvolde en was in het verleden onder meer trainer bij Warnsveldse Boys, Colmschate’31 en Bon Boys.

Bij de eersteklasser uit Doetinchem wordt Haveman de opvolger van Jos van der Veen die ondanks een contract tot 2024 bij DZC’68 onlangs vertrok naar Derde divisieclub Ecxelsior’31. Onder het interim-duo Bas van Londen en Ralf Timmer versloeg DZC’68 vanmiddag op Sportpark Zuid Oranje Wit met 3-0 waardoor de geelblauwe formatie uit Doetinchem onderweg lijkt naar de nacompetitie voor promotie naar de Vierde divisie.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |