App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DFS- Arnhemse Boys gestaakt na opstootje

DFS- Arnhemse Boys gestaakt na opstootje

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Het competitieduel tussen DFS en Arnhemse Boys is zaterdag acht minuten voor tijd gestaakt bij een 2-1 tussenstand voor de thuisploeg uit Opheusden na een massaal opstootje. Na de collectieve ruzie besloot de scheidsrechter tot een afkoelingsperiode waarna Arnhemse Boys de wedstrijd niet wilde vervolgen. Op dat moment hadden twee spelers van DFS een rode kaart gekregen en één speler van de thuisploeg.

DFS ging met een 2-0 voorsprong rusten na doelpunten van topscorer Joost van Dam en Thijs van den Brand. De ploeg van trainer Marcel Omvlee speelde toen al met tien man omdat Rody van Osenbruggen al een rode kaart had gekregen. Na rust scoorde Arnhemse Boys snel de aansluitingstreffer en kregen bij de vechtpartij wisselspeler Bartek Stasiak van DFS en Roy van Engelenburg van Arnhemse Boys een directe rode kaart van scheidsrechter Van Bergen.

De verwachting is dat de KNVB uiteindelijk zal bepalen dat beide ploegen het restant van acht minuten bij een 2-1 tussenstand op een later moment zullen moeten uitspelen.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |