App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3B: Wordt VVOP vandaag al kampioen?

3B: Wordt VVOP vandaag al kampioen?

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VVOP kan vandaag al kampioen worden van de derde klasse B. De club uit Voorthuizen speelt in Terschuur de derby tegen het als achtste geklasseerde Terschuurse Boys en er is een scenario denkbaar dat de ploeg van trainer Ricardo van de Pol vanmiddag op Sportpark Overbeek al kampioen wordt.

Zelf zal VVOP dan de derby tegen Terschuurse Boys moeten winnen, SC Hoevelaken zal de thuiswedstrijd tegen Zwart Wit’63 moeten verliezen en het als derde geklasseerde Zeewolde mag op bezoek bij EFC’58 niet winnen.

De kans is ook aanwezig dat VVOP op zaterdag 15 april zonder te spelen kampioen wordt. De koploper uit Voorthuizen is dan zelf vrij, terwijl Zeewolde en Hoevelaken elkaar in een rechtstreeks duel treffen. Zaterdag 22 april speelt in Ermelo tegen EFC’58.

Stand aan kop:
1. VVOP 16.37
2. SC Hoevelaken 15.27 (maximaal 42 punten)
3. Zeewolde 15.25 (maximaal 40 punten)
4. EFC’58 15.24 (maximaal 39 punten)

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |