App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SV Vaassen zet eerste stappen richting succesvolle herstart

SV Vaassen zet eerste stappen richting succesvolle herstart

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat 12 maart bekend werd dat SV Vaassen per direct het eerste elftal uit de competitie heeft gehaald, is het bestuur van de vereniging druk aan de slag gegaan met de herstart van een nieuw eerste elftal dat komend seizoen in de vijfde klasse moet starten.

Met het vastleggen van Willem Spiegelenberg als nieuwe hoofdtrainer tot de zomer van 2025 heeft SV Vaassen een belangrijke eerste stap gezet. Spiegelenberg was in het verleden trainer in de jeugd en bij het tweede elftal op Sportpark De Kouwenaar en was verder onder meer in de jeugdopleiding bij VVOG actief. Maurice Boeve wordt als ervaren keeperstrainer aan de technische staf toegevoegd.

Bovendien geeft het bestuur van SV Vaassen aan dat Hakan Soykan als echte clubman terugkeert als ervaren speler in de selectie en zijn netwerk zal inzetten voor het vinden van geschikte spelers voor de selectie van volgend seizoen.

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |