App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sow van De Treffers naar Derde divisie

Sow van De Treffers naar Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ifra Sow speelt volgend seizoen bij OSS’20 in de Derde divisie. De 21-jarige vleugelaanvaller speelde in de jeugd van NEC en Achilles’29 en voetbalt sinds 2019 bij De Treffers. Hoewel Sow  begin 2020 al bij De Treffers in de Tweede divisie debuteerde en inmiddels tot 27 wedstrijden en 1 goal in de Tweede divisie is gekomen, is een echte doorbraak op Sportpark Zuid uitgebleven en kiest de snelle buitenspeler nu voor OSS’20 in de hoop meer speelminuten te krijgen.

De geelblauwe formatie uit Oss van trainer Roy de Haan heeft met Bart Ebbers al eerder een speler van De Treffers vastgelegd en ook Thomas Verkuijlen (Achilles’29) en Arthur Gatsjatrian (NEC amateurs) maken komend seizoen de overstap naar OSS’20.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |