App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe keeper voor tweedeklasser AGOVV

Nieuwe keeper voor tweedeklasser AGOVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ralph Bultman maakt na dit seizoen de overstap van ZVV’56 naar AGOVV, bij de tweedeklasser uit Apeldoorn wordt de 22-jarige keeper de opvolger van Jordi Steenbergen die naar derdeklasser Oene vertrekt. Bultman moet bij de nummer zes van de tweede klasse I de concurrentie aangaan met de huidige eerste doelman Patrick Jansen.

Bultman is bezig aan zijn derde seizoen bij ZVV’56 dat dit seizoen degradeert naar de vijfde klasse. In het verleden was de inwoner van Apeldoorn actief bij WSV en Victoria Boys. Op de website van AGOVV geeft de doelman een toelichting op zijn keuze:  “AGOVV acteert op een mooi niveau, dat heeft de keuze makkelijker gemaakt. Ik zie hier kansen om mij verder te ontwikkelen als keeper. Door de gesprekken met de nieuwe trainers kreeg ik een goed gevoel om volgend seizoen deel uit te mogen maken van de A-selectie. Mede dankzij de rijke clubhistorie en mooi gelegen sportpark. Ik hoop uit te groeien tot een vaste waarde in het eerste elftal.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |