Home Laatste Nieuws Ede/Victoria neemt per direct afscheid van trainer

Ede/Victoria neemt per direct afscheid van trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Micha Horzelenberg is per direct vertrokken als trainer van Ede/Victoria meldt Ede Stad.nl. Bij de vierdeklasser uit Ede zijn er al geruime tijd personele problemen bij de hoofdmacht en de 41-jarige trainer had bij het bestuur krachtig aangegeven dat het eerste elftal de rest van het seizoen prioriteit moest krijgen. He bestuur van Ede/Victoria liet daarop aan Horzelenberg weten dat beide partijen dan beter per direct uit elkaar kunnen gaan.

Dit weekend is Ede/Victoria vrij, de volgende competitiewedstrijd staat voor 15 april op het programma. Als de nummer negen van de vierde klasse C speelt Ede/Victoria dit seizoen nog vier competitiewedstrijden, degradatie naar de vijfde klasse lijkt onvermijdelijk. De fusieclub uit Ede gaat nu op zoek naar een interim-trainer voor de rest van het seizoen en een nieuwe trainer voor volgend seizoen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |