App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDC Putten stelt interim-trainer aan

SDC Putten stelt interim-trainer aan

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Drie dagen nadat SDC Putten per direct afscheid nam van trainer Mark Bakker heeft de eersteklasser uit Putten een trainer voor de rest van het seizoen aangesteld. Ton Cornelissen maakt op Sportpark Putter Eng het seizoen af, hij leidt donderdagavond de training en zit zaterdag op de bank bij de thuiswedstrijd tegen koploper BOL.

De 59-jarige Ton Cornelissen voetbalde op hoog niveau bij onder meer NAC, RKC, De Graafschap, PAOK en Sparta en bleef daarna in verschillende functies zoals scout en voetbalmakelaar actief in de voetballerij. Bovendien was hij onder meer trainer bij Kozakken Boys, IJsselmeervogels, NAC en RKC.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |