Home Laatste Nieuws Aanvaller Achilles’29 vertrekt naar OSS’20

Aanvaller Achilles’29 vertrekt naar OSS’20

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Thomas Verkuijlen vertrekt na een seizoen alweer bij Achilles’29, de 25-jarige linkspoot speelt volgend seizoen bij Derde divisieclub OSS’20. De veelzijdige aanvaller speelde in de jeugdopleiding van Helmond Sport en NEC en voetbalde voor zijn periode op De Heikant bij JVC Cuijk, Nuenen en Gemert.

OSS’20 is voor komend seizoen bezig om een heel nieuw elftal op te bouwen, een groot aantal sterkhouders vertrekt uit Oss. Eerder werden al onder meer Bart Ebbers (De Treffers) en Arthur Gatsjatrian (NEC amateurs) vastgelegd voor volgend seizoen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |