Home Laatste Nieuws VSCO’61 raakt aanvaller kwijt aan competitiegenoot

VSCO’61 raakt aanvaller kwijt aan competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Luca Veldhoen vertrekt aan het einde van dit seizoen bij VSCO’61 volgens De Stentor. De 22-jarige aanvaller van de tweedeklasser uit Oosterwolde speelt volgend seizoen bij WVF. De club uit Zwolle is de nummer vier van de 2e klasse I, VSCO’61 staat in dezelfde competitie op de elfde positie en dreigt na zes seizoenen in de tweede klasse te degraderen naar de derde klasse.

Veldhoen is bezig aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht op Sportpark De Heughte en transformeerde de afgelopen jaren van spits naar linksbuiten. Zaterdag speelt VSCO’61 in IJsselmuiden tegen IJVV, daarna volgen de lastige wedstrijd tegen Unicum.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |