App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vier nieuwe spelers voor ambitieus Groen Wit’62

Vier nieuwe spelers voor ambitieus Groen Wit’62

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Apeldoornse derdeklasser Groen Wit’62 heeft voor volgend seizoen vier nieuwe spelers vastgelegd, daarnaast blijven Aaron van Leer, Sybren Mulder, Joep Vink en Jordy Stouten komend seizoen actief op Sportpark De Maten.

Van vierdeklasser Apeldoornse Boys maakt de 28-jarige controlerende middenvelder Robert Hirwa komend seizoen de overstap naar Groen Wit’62. Van vierdeklasser Victoria Boys komen Bryan Beekman en Tim Kercher de groen-witte formatie volgend seizoen versterken. Beekman is een 23-jarige vleugelaanvaller en Kercher is een 24-jarige aanvallende middenvelder. De 22-jarige aanvaller Abdulrezak Saleh speelde tot voor kort bij SV Vaassen en traint momenteel al mee bij de koploper van de derde klasse D.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |