App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Longa’30 haalt assistent-trainer bij Silvolde

Longa’30 haalt assistent-trainer bij Silvolde

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jan Willem van Schooten is volgend seizoen de nieuwe assistent-trainer van Longa’30. Bij de Vierde divisieclub uit Lichtenvoorde wordt de 41-jarige inwoner van Warnsveld de rechterhand van hoofdtrainer Dennis van Toor. Van Schooten is dit seizoen assistent-trainer bij competitiegenoot Silvolde en wordt bij Longa’30 de opvolger van Marcel Golstein die terugkeert in zijn functie als bestuurslid voetbal.

Jan Willem van Schooten voetbalde bij Hercules, de voorloper van FC Zutphen en was hier ook bij verschillende teams trainer. Via het tweede team van Voorwaarts Twello en Lettele kwam hij dit seizoen samen met Rob Haveman terecht bij Vierde divisieclub Silvolde.

Op de website van Longa’30 geeft Van Schooten een korte toelichting: “Ik verwacht een jonge en gretige groep die ik, samen met Dennis van Toor, mag gaan trainen. Met mijn ervaring hoop ik de groep op het fysieke vlak verder te kunnen brengen. Ook ga ik met de video-analyse aan de slag. Dus daar hoop ik mijn bijdrage aan te kunnen leveren. Ik heb er in ieder geval al veel zin in!” 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |