App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ervaren verdediger kiest voor TEC

Ervaren verdediger kiest voor TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jeffrey Ket speelt de komende twee seizoenen bij TEC. De 29-jarige centrale verdediger speelt nu nog bij competitiegenoot Quick Boys waar hij in 2019 begon en al tot 129 wedstrijden kwam. De ervaren verdediger speelde verder onder meer bij AZ, Telstar, FC Oss en FC Dordrecht en beleefde in Slowakije, Roemenië en België buitenlandse avonturen. TEC haalde vorig jaar met Kevin van Kippersluis ook al een versterking bij de blauwwitte formatie uit Katwijk.

Op de website van de Tweede divisieclub uit Tiel licht Ket zijn keuze toe: “Toen TEC interesse toonde, ging alles heel snel. Na een goed gesprek met de trainers was het voor mij snel duidelijk dat ik in het nieuwe seizoen bij TEC wil aansluiten. Ook de positieve verhalen van spelers die nu hier bij TEC spelen of bij TEC gespeeld hebben, die ik hoorde, speelden een grote rol bij mijn beslissing om naar TEC te komen. Ik heb ook nog met andere clubs gesproken, maar bij TEC was het gelijk raak. De positieve verhalen, de verwachtingen die ze bij TEC van mij hebben en de plannen en ambities van club spreken mij heel erg aan.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met de club, het team en trainers. En ik hoop dat ik heel veel goede wedstrijden mag spelen hier en dat ik belangrijk mag zijn voor de ploeg. Zowel binnen als buiten het veld. Ik weet zeker dat we er volgende jaar een heel mooi seizoen van gaan maken en dat TEC het elke ploeg lastig gaat maken!”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |