App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Dodewaard raakt sterkhouder kwijt aan derdeklasser

Dodewaard raakt sterkhouder kwijt aan derdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bjorn Looijen maakt na dit seizoen de overstap van vierdeklasser VV Dodewaard naar VVA Achterberg. De 21-jarige linksbenige centrale verdediger is bezig aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht van Dodewaard en gaat bij de ambitieuze derdeklasser VVA Achterberg weer samen met zijn broer Marwin Looijen spelen.

Er was vorig jaar ook al sprake van een overgang van Looijen naar de nummer twee van de derde klasse A, maar door een schouderblessure besloot de inwoner van Dodewaard ook dit seizoen nog op Sportpark De Eng te blijven.

Op de website van VVA Achterberg geeft Looijen een korte toelichting: “Ik speel mijn hele leven lang al bij vv. Dodewaard, maar wil graag proberen een stapje hoger mijn voetbalkunsten te vertonen en kijken of ik dat niveau aankan. Verder is het natuurlijk ook weer leuk om met mijn broer samen te spelen”.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |