App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvallende middenvelder kiest voor vv Hierden

Aanvallende middenvelder kiest voor vv Hierden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ibrahim Stitou speelt volgend seizoen bij tweedeklasser v.v. Hierden. De 23-jarige aanvallende middenvelder leek na dit seizoen van v.v. Unicum over te stappen naar rivaal Batavia’90 maar heeft nu toch voor de club uit Hierden gekozen.

Ibrahim Stitou speelde in de jeugd onder meer bij PEC Zwolle en Lelystad’67 en is een tweebenige middenvelder die ook aan de zijkanten voorin goed kan spelen. Volgens de website van v.v. Hierden heeft Stitou vanwege de entourage en beleving bij v.v. Hierden er toch voor gekozen om de stap naar Sportpark Mheerzicht te maken.

Opvallend genoeg vormen v.v. Hierden, Batavia’90 en Unicum de top drie van de tweede klasse I.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |