App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDC Putten stelt trainer op non-actief

SDC Putten stelt trainer op non-actief

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDC Putten heeft per direct trainer Mark Bakker op non-actief gesteld. Eerder was al bekend dat Bakker aan het einde van dit seizoen na twee jaar Sportpark Putter Eng zou verlaten en volgend seizoen trainer van eersteklasser HSV De Zuidvogels wordt.

SDC Putten degradeerde vorig seizoen uit de toenmalige Hoofdklasse en begon dit seizoen sterk in de eerste klasse. Uit de laatste vijf duels wist SDC Putten echter maar twee punten te halen waardoor de formatie uit Putten inmiddels gezakt is naar de zesde positie in de eerste klasse A en degradatie dichterbij is dan promotie.

Op de website van SDC Putten staat onderstaande verklaring:

Maandagavond, 27 maart, heeft het bestuur van S.D.C. Putten na overleg met de Technische Commissie, na een reeks tegenvallende resultaten, besloten om hoofdtrainer Mark Bakker met onmiddellijke ingang op non-actief te stellen.

Het bestuur zal, in samenspraak met de Technische Commissie, zo spoedig mogelijk een vervanger aanstellen waarmee het huidige seizoen afgemaakt zal worden.
Totdat er een adequate vervanger gevonden is zullen de huidige assistenten, Nico Beijnen en Martijn Duits, de selectie onder hun hoede nemen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |