App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Derde speler van Achilles’29 naar Germania

Derde speler van Achilles’29 naar Germania

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ook Tyrone van den Broeke maakt in de zomer de overstap van Achilles’29 naar Germania. De 22-jarige linksbenige verdediger is na doelman Jorick Roelofs en Jesse van Gerwen al de derde speler die na dit seizoen verhuist van Achilles’29 naar de vierdeklasser op Sportpark Noord.

Van den Broeke speelde in de jeugd van Germania en kwam verder ook uit voor De Treffers en AWC. Germania heeft voor volgend seizoen nu al zeven versterkingen vastgelegd: Dylan Siroen (v.v. Gassel), Jorick Roelofs (Achilles’29), Damian Schreurs (VV Heijen), Jesse van Gerwen (Achilles’29), Wesley Kersten (Leones) en Bart Janssen (lager team).

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |