App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws csv Apeldoorn strikt snelle vleugelaanvaller

csv Apeldoorn strikt snelle vleugelaanvaller

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kelly João maakt in de zomer de overstap van HZVV naar csv Apeldoorn. Vanwege een verhuizing verlaat de 24-jarige buitenspeler na dit seizoen Vierde divisieclub HZVV uit Hoogeveen. De snelle aanvaller speelde twee jaar in de jeugdopleiding van PEC Zwolle en speelde inmiddels al 150 duels in de hoofdmacht van HZVV.

Op de website van csv Apeldoorn, de huidige nummer twaalf van de Vierde divisie B, ligt Kelly João zijn keuze toe: “Het zal behoorlijk wennen zijn om HZVV na een lange en mooie periode te gaan verlaten, maar ik denk in csv Apeldoorn een fijne nieuwe club te hebben gevonden. Ik heb in het verleden meerdere wedstrijden gespeeld op het Orderbos en heb mij goed verdiept in de club. csv Apeldoorn heeft een mooi complex en speelt goed voetbal. Daarnaast bestaat de selectie uit veelal jonge spelers. Dat spreekt mij erg aan. Ik verwacht mij snel thuis te voelen en hoop belangrijk te zijn met veel doelpunten en assists, maar dat is pas na de zomer. Eerst wil ik er alles aan doen om zonder degradatie afscheid te nemen van HZVV.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |