App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bennekom haalt talent van VDZ

Bennekom haalt talent van VDZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Thomas Rood speelt volgend seizoen voor eersteklasser VV Bennekom. De 19-jarige aanvallende middenvelder uit Arnhem is bezig aan een sterk seizoen bij derdeklasser VDZ en was al zevenmaal trefzeker voor de nummer twee van de derde klasse B. Rood speelde in het verleden in de jeugdopleiding van NEC en was twee jaar geleden nog op proef bij Go Ahead Eagles.

Rood is na Emile Lieuwen (OJC Rosmalen) en Arnout Lagerweij (Otterlo) de derde nieuweling voor het team van de nieuwe trainer Camiel Jager. Tevens werd bekend dat Jairo Soetowidjojo en Niels Koenderink ook volgend seizoen bij Bennekom zullen spelen.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |