App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel moet via AGB naar landelijke KNVB Beker

VV Scherpenzeel moet via AGB naar landelijke KNVB Beker

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de kwartfinale van de westelijke districtsbeker heeft VV Scherpenzeel een thuiswedstrijd tegen VV AGB geloot. Zondagclub VV AGB is een eersteklasser uit Amsterdam en de huidige nummer twee van de eerste klasse A met een achterstand van een punt op koploper SV HBC. VV AGB is met 55 goals uit 19 duels de meest productieve club uit de competitie.

De bekerwedstrijd tussen Scherpenzeel en AGB wordt op zaterdag 8 april in Scherpenzeel gespeeld, aftrap is zeer waarschijnlijk om 17:00. De winnaar van deze ontmoeting plaatst zich niet alleen voor de halve finale maar ook voor de voorronde van de landelijke KNVB Beker van volgend seizoen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |