Home Achterhoek SML met ruime cijfers langs Sc Westervoort (foto’s)

SML met ruime cijfers langs Sc Westervoort (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SML heeft zondagmiddag verrassend eenvoudig Sportclub Westervoort met 5-0 verslagen. Het was de eerste nederlaag voor de koploper uit Westervoort sinds 13 november toen FC Bergh met 3-1 te sterk was voor de ploeg van trainer Wim Bleijenberg.

Halverwege was het al 3-0 voor de ploeg van trainer Muhaiman Samir dankzij de openingstreffer van Sam van Essen en twee schitterende doelpunten van middenveldstrateeg Redouan Eddarkaoui. In de tweede helft zorgden Milan Bredie en invaller Krijn Meeuwsen voor de sensationele 5-0 eindstand.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |