Home Laatste Nieuws Nijmeegse verdedigers kiezen voor UDI’19

Nijmeegse verdedigers kiezen voor UDI’19

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Joep Engelen en Jari van Ginkel maken na dit seizoen de overstap van OSS’20 naar UDI’19. Beide Nijmegenaren horen al jaren bij de vaste kern van Derde divisieclub OSS’20 en maken nu de opvallende stap naar UDI’19, dat tegen degradatie strijdt in dezelfde competitie. De overgang werd zondag na de competitiewedstrijd tussen beide clubs in Oss wereldkundig gemaakt, UDI’19 van trainer Lodewijk de Kruif won verrassend met 1-2 van OSS’20 van trainer Roy de Haan.

Joep Engelen is een 24-jarige centrale verdediger die ook op het middenveld kan spelen en negen seizoenen in de jeugd van NEC speelde. Engelen is nu bezig aan zijn vijfde en laatste seizoen op Sportpark De Rusheuvel. Jari van Ginkel is een 26-jarige verdediger uit Nijmegen die bij Beuningse Boys en Alverna speelde en drie seizoenen geleden de overstap naar OSS’20 maakte.

UDI’19 presenteerde gisteren verder ook Sam van Veldhoven (TOP) en aanvaller Vince Duits (Blauw Geel’38) die ook een verleden in de jeugdopleiding van NEC heeft.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |