App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achilles’29 haalt rechtsback bij De Treffers

Achilles’29 haalt rechtsback bij De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Guus Eemers keert volgend seizoen terug bij Achilles’29. De 20-jarige rechtsback die ook als controlerende middenvelder kan spelen, maakt de overstap van De Treffers waar hij in het onder 21 elftal speelt. De fysiek sterke Eemers speelde tot 2019 in de jeugdopleiding bij Achilles’29 en vertrok destijds naar Sportpark Zuid.

Eemers is na Julian Color (Witgoor Dessel) de tweede versterking voor volgend seizoen. In totaal heeft de nummer dertien van de eerste klasse D nu tien spelers voor volgend seizoen vastgelegd: Daan Hijmans, Derek de Bruijn, Jordy Wijnhoven, Joel Tshibamba, Rodny Hofman, Jamie Roeffen, doelman Yorrit Kanters en Massimo Fonseca Hoogerwerf.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |