Home Arnhem 3C: Trekvogels nieuwe koploper na winst in topper tegen SCE

3C: Trekvogels nieuwe koploper na winst in topper tegen SCE

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Trekvogels is de nieuwe koploper van de derde klasse C. De groenzwarte formatie van trainer Erwin Koen versloeg SCE in een rechtstreeks duel met 2-1 en heeft nu een voorsprong van twee punten. Door de 3-2 nederlaag bij DVOL haakt Quick 1888 af in de titelstrijd.

Op Sportpark De Kwakkenberg won VV Trekvogels voor de achtste opeenvolgende keer, al ging het in de stadsderby tegen de oude lijstaanvoerder SCE zeker niet makkelijk. De bezoekers kwamen al snel via een doelpunt van Nicky Sander op voorsprong, maar dankzij goals van Sander Geerts voor rust en Jesse Wattimury is Trekvogels na acht jaar in de derde klasse op weg naar een terugkeer in de tweede klasse.

Door de 3-2 nederlaag van Quick 1888 tegen DVOL blijven er met Trekvogels en SCE nog twee titelkandidaten over, daarachter lijken vijf ploegen in de race voor twee nacompetitietickets: Quick 1888, de verrassende promovendus Jonge Kracht, RKSV Driel, DVOL en Brakkenstein. Jonge Kracht was met 6-0 te sterk voor DSZ, Driel versloeg Rood Wit met 4-0 en Brakkenstein won in Ede met 2-3 van FC Jeugd.

Stand aan kop:
1. Trekvogels 19.43
2. SCE 19.41
3. Quick 1888 19.35
4. Jonge Kracht 19.33
5. RKSV Driel 19.32
6. DVOL 18.29
7. Brakkenstein 19.29

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |