Home Laatste Nieuws Twello verliest verdiend van Be Quick

Twello verliest verdiend van Be Quick

door Redactie
0 reacties

Geen enkel moment heeft s v Twello de indruk gewekt ook maar een punt mee te nemen naar Twello. Be Quick was zeker de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij. De spelers van de thuisploeg combineerden beter en waren vooral feller. Nagenoeg elk duel werd door de ploeg uit Zutphen gewonnen. Beleving en inzet waren ver te zoeken bij de gasten en dan wordt het een lastige middag.

Vanaf de aftrap heerste Be Quick. Vlot combinerend en veel beweging zonder bal. In de 5de minuut een vrije trap voor Be Quick genomen dor Huseyin Cengiz. De reactie van keeper Steven Koopmans mocht er zijn. Niet veel later ging Joey Parauti allen op Steven Koopmans af , maar hij speelde de bal net iets te ver voor hem uit. Ook de volgende periode was voor Be Quick. Toch duurde het nog tot de 25ste minuut dat de thuisploeg tot scoren kwam. Een prachtige actie van Ilias Yadir ging er aan vooraf.

Pas na een half uur spelen kwam Twello voor het doel van keeper Lars Metselaar. Een mooie pass van Max Smaal op Job Bruntink. Deze kwam een teenlengte te kort. Daarna weer het initiatief bij de thuisploeg. In de 36ste minuut blokte een verdediger de bal goed, maar deze kwam bij toeval voor de voeten van Huseyin Cengiz die fraai 2-0 scoorde.

Ruststand 2-0 en dat was dik verdiend. Na de rust probeerde trainer Harold Dengerink de bakens te verzetten. Maarten Lutje Beerenbroek en Joris Maalderink werden ingebracht. In de 54ste minuut treuzelde Job Bruntink net iets te lang om te scoren. Nog even zette s v Twello aan, maar niets lukte deze middag. Na een uurtje spelen lag het initiatief weer bij de thuisploeg. Huseyin Cengiz schoot rakelings voorlangs en Ilias Yadir tweemaal net over. Net toen Twello wat vaker op de helft van Be Quick kwam scoorde Yunis Mohammed Ali 3-0. Ook hier werd te slap ingegrepen.
Terechte nederlaag met 3-0. Te veel jongens gaven deze middag niet thuis.

Volgende week uit tegen AVW’ 66 uit Westervoort. Dan zal met een heel andere instelling gespeeld moeten worden om een goed resultaat te behalen. Aanvang 14.30 uur.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |