App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Teije ten Den vertrekt bij De Treffers

Teije ten Den vertrekt bij De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Teije ten Den vertrekt na dit seizoen bij De Treffers. De 29-jarige spits is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark Zuid en keert volgend seizoen na een verhuizing naar Deventer terug bij Vierde divisieclub Rohda Raalte. Ten Den kwam tot op heden tot 36 duels voor De Treffers en negen doelpunten.

Ten Den vertrok in 2012 bij Rohda Raalte en speelde daarna onder meer bij Go Ahead Eagles, FC Oss, Helmond Sport en FC Volendam waarna hij via een Spaans avontuur bij Kozakken Boys en De Treffers speelde. Ten Den speelde 114 wedstrijden in de Keuken Kampioen divisie waarin hij 23 keer scoorde.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |