App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws RKHVV wint nipt van Berghem Sport

RKHVV wint nipt van Berghem Sport

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

RKHVV heeft zondagmiddag een onnodig lastige middag gehad tegen hekkensluiter Berghem Sport. Uiteindelijk wonnen de bezoekers uit Huissen met 1-2 en sluit Huissen weer aan in de subtop van de eerste klasse D.

Op het regenachtige Sportpark De Koppelsteeg kwam RKHVV via een benutte strafschop van Michael van Swaaij na een half uur spelen op een 0-1 voorsprong. Niet veel later wist de thuisploeg doelman Sebastiaan van der Sman te passeren en was het alweer gelijk: 1-1. Na een uur spelen scoorde Van Swaaij zijn tweede doelpunt. Doordat RKHVV slecht gebruik maakte van de vele ruimte bleef het tot de slotfase spannend, trainer Frans Koenen werd in de blessuretijd door de scheidsrechter vanwege aanmerkingen op de leiding met twee gele kaarten weggestuurd.

Stand aan kop:
1. MASV 17.39
2. De Bataven 17.35
3. SC Bemmel 18.34
4. FC Winterswijk 18.32
5. WSV 17.31
6. Voorwaarts T 17.30
7. RKHVV 17.30
8. SV TOP 18.30

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |