Home Arnhem 4F: SC Rheden dichtbij terugkeer derde klasse

4F: SC Rheden dichtbij terugkeer derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het is een kwestie van tijd voordat SC Rheden als kampioen van de vierde klasse F terugkeert in de derde klasse. De fusieclub uit Rheden heeft met nog vijf wedstrijden op het programma een voorsprong van negen punten op Loenermark en tien punten op SV Orderbos.

In de topper tegen Activia ging het zondag niet makkelijk, op Sportpark IJsselzicht stonden de bezoekers uit Twello halverwege op een 0-2 voorsprong. Maar dankzij doelpunten van Mark van Binsbergen, Patrick D’Hulst en Jochem van Gaalen won SC Rheden voor de vijfde keer op rij.

De 3-2 overwinning van Loenermark op sv Orderbos in de andere topper was extra goed nieuws voor de ploeg van trainer John Farkas. Onderin leed EDS een pijnlijke 1-4 nederlaag tegen WWNA waardoor de ploeg uit Ellecom zich via de nacompetitie moet handhaven in de vierde klasse.

Stand aan kop:
1. SC Rheden 13.34
2. Loenermark 13.25
3. sv Orderbos 13.24
4. Activia 15.24
5. SC Klarenbeek 15.21
6. Veluwezoom 13.20

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |