App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Bennekom veilig na ruime zege op Achilles’29

VV Bennekom veilig na ruime zege op Achilles’29

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een overtuigende 0-4 overwinning op Achilles’29 hoeft Bennekom in het restant van de competitie niet meer naar beneden te kijken. De rood-witte formatie uit Bennekom staat nu op de vijfde plaats in de zuidelijke eerste klasse D en moet de achterstand van acht verliespunten op DTS Ede of zeven verliespunten op DZC’68 nog inhalen op zich te plaatsen voor de nacompetitie voor promotie naar de Vierde divisie.

Voor Achilles’29 zijn het zorgelijke tijden, de gevallen grootmacht uit Groesbeek verloor voor de achtste keer in negen wedstrijden en lijkt als hekkensluiter onderweg naar de tweede klasse. Op de Heikant was Achilles’29 voor rust enkele malen dichtbij een doelpunt maar blijft het gebrek aan scorend vermogen een groot probleem voor de ploeg van Patrick Pothuizen. Bennekom opende voor rust via Niels Koenderink de score en was in de tweede helft via Mike Jansen, Viggo Koeleman en Marlon Versteeg trefzeker: 0-4.

Stand aan kop:
1. VV Scherpenzeel 18.47
2. LRC Leerdam 17.39
3. DTS Ede 17.33
4. DZC’68 17.32
5. Bennekom 18.28
6. Oranje Wit 18.25

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |