Home Arnhem Laatste seizoen voetballer Civard Sprockel

Laatste seizoen voetballer Civard Sprockel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Civard Sprockel is bezig aan zijn laatste maanden als voetballer meldt De Gelderlander. De 39-jarige centrale verdediger maakt dit seizoen nog af als assistent-trainer bij eersteklasser RKHVV en combineert volgend seizoen bij de club in Huissen de functies van assistent-trainer en hoofd jeugdopleiding.

Sprockel kende een imponerende carrière bij onder meer Feyenoord, Excelsior, Vitesse en FC Eindhoven en buitenlandse avonturen in Cyprus, Bulgarije en Engeland. Na twee seizoenen bij DUNO is Sprockel nu bezig aan zijn vierde seizoen bij RKHVV in Huissen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |